بالاخره پوستم کنده شد تا تونستم مدارک رو جمع و جور کنم و همه ی فرم ها رو توی سایت، آپلود کنم. به پشتی صندلی تکیه دادم و نفس راحتی کشیدم. بعد از چند لحظه مکث، دوباره به سمت کامپیوتر نیم خیز شدم که دکمه ی نهایی رو فشار بدم و مدارک رو ارسال کنم و برم به مرحله پرداخت. در همین لحظه بود که یک چیزی به من گفت که بهتره دوباره مدارک رو چک کنم.
این بدترین قسمت داستان، برای منه.
من، هیچ وقت کارهام رو دوباره چک نمی کنم. هر دفعه هم بخشی از کیفیت کارم رو به همین خاطر از دست می دم. یامه وقتی مدرسه می رفتم، همیشه اولین نفری بودم که برگه امتحانم رو به معلم می دادم. و همیشه هم اشکالات و غلط های احمقانه داشتم و نمره ام رو از دست می دادم.
اما این دفعه با مدارک مامان اینا نمی شد شوخی کرد. اگر اشتباهی رخ بده، مدارک برگشت می خوره.
و البته حس من هم کاملا درست بود. بخشی از اطلاعات شناسنامه ی بابا، غلط بود و بخش بزرگی از فرم ها رو باید دوباره پر می کردم. البزته اشتباه از من نبود و اصل شناسنامه مشکل داشت. اما به هر حال، باید داستان ، درست می شد.
قبل از اینکه برای فرستادن دعوتنامه اقدام کنم، ایطن فرآیند برای من، یک غول بزرگ بود. فکر می کردم که خیلی باید کار عجیب و غریبی باشه. از یکی از دوستام هم در همین زمینه پرسیده بودم و اون هم به من گفته بود که کاری نداره ، یک نامه می نویسی و می فرستی برای خانواده ات توی ایران، اون ها هم خودشون می برن به آژانس های مسافرتی، اونها خودشون برات هماهنگ اش می کنن.
اما تحقیقات من، خیلی زود نشون داد که داستان به این گشادی ها هم نیست و خانواده ی محترم برای اینکه مدارک شون رو بدن به آژانس ها که براشون انجام بدن، باید چند میلیون، پیاده بشن.
یک کوچولوی دیگه هم که به تحقیقاتم اضافه کردم، فهمیدم که اصلا کاری نداره، خودم می تونم برای بابا اینا یک نامه ی دعوتنامه درست بنویسم و از طرف اونها، یک اکانت باز کنم و فرم ها رو پر کنم و همه چیز رو آپلود کنم و . تمام .
همین کار رو کردم.
در کمتر از ساعت، نامه ی انگشت نگاری اومد و بلافاصله هم ویزاشون صادر شد. به همین راحتی.
نکته ی داستان اینه که بری توی سایت www.canada.ca و یک اکانت به نام شون باز کنی. بعد، خودش چند تا شوال می پرسه تا شرایط رو تشخیص بده و متناسب با شرایط ات، فرم و مدارک درخواستی رو اعلام می کنه.
در این لحظه ی تاریخی، مدارک رو از ایران جمه می کنی و می گی که اسکن کنند و برات بفرستند.
شما هم براساس همون ها، فرم ها رو پر می کنی و مدارک رو هم آپلود می کنی و می فرستی بره.
به همین سادگی، چند میلیون تومان، خودت و خانواده ات رو جلو می اندازی.
رو ,هم ,مدارک ,ی ,کنم ,ها ,مدارک رو ,کنم و ,فرم ها ,ها رو ,به همین

درباره این سایت